Bij Astra-Aphrodyte begrijpen we dat een Shiba Inu geen gewone hond is, maar een speciaal en prachtig wezen dat zoveel vreugde kan brengen in het leven van zijn eigenaar. Sluit je aan bij onze Shiba-familie en laat een ster vol glorie in je leven schijnen.

           Welkom op de website van Astra-Aphrodyte Leeuwarden !!

 

Wij zijn Martin en Ina en we wonen samen met onze honden in de mooie stad Leeuwarden.


Astra-Aphrodyte is een gerenommeerde hondenkennel die ondertoezicht staat van de NVAI en de Raad v Beheer en gespecialiseerd is in het fokken van het hondenras Shiba Inu en hun schattige puppy's. Onze kennel is trots op zijn passie voor deze prachtige honden en het behoud van hun unieke eigenschappen. We streven ernaar om alleen de gezondste en meest temperamentvolle Shiba Inu's te fokken, zodat ze perfect passen bij gezinnen die op zoek zijn naar een loyale en speelse metgezel. Onze toewijding aan de zorg en liefde voor elk van onze honden maakt Astra-Aphrodyte de perfecte keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het toevoegen van een Shiba Inu aan hun leven.


Bij Astra-Aphrodyte hechten we veel belang aan het welzijn van onze honden en pups. Onze kennel beschikt over ruime en comfortabele verblijven waar onze honden kunnen spelen en genieten van voldoende beweging. We zorgen ervoor dat al onze Shiba Inu's regelmatig medische controles ondergaan en de nodige vaccinaties krijgen. Bovendien werken we samen met ervaren dierenartsen en trainers om ervoor te zorgen dat al onze pupy's goed gesocialiseerd zijn en een goede start hebben in het leven. Bij Astra-Aphrodyte staan we bekend om onze transparantie en toewijding, wat ons de ideale keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en liefdevolle Shiba.


 Blader door onze website en ontdek het beste ras voor jou.


Rest ons te zeggen, heel veel plezier op onze website.


Martin en Ina.